Qui som

L’Escola Bressol Petits Paupí és una escola privada reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, situada al barri de Sarrià.

Som una escola petita i familiar que acull nens i nenes de 0 a 3 anys. A Petits Paupí cada infant és tractat segons les seves particularitats. En tot moment, respectem els seus ritmes d’aprenentatge i d’autonomia i és a partir d’aquest punt que anem treballant en el seu desenvolupament cognitiu i emocional.

Som un equip educatiu amb experiència en la cura i l’educació dels infants. Som conscients de la importància dels primers anys en el desenvolupament integral dels nens i les nenes i és per això que comptem amb un personal compromès amb la seva educació. 

Som una escola bilingüe on es parla anglès i català però sempre respectant les llengües maternes dels nostres alumnes. Considerem que la millor manera d’aprendre una llengua és fer-ho com a casa, és a dir, integrant-les en el dia a dia del Petit. Per aquest motiu, hi ha dos referents, un que parla en català i l’altre que parla en anglès aconseguint així, que les dues llengües per igual estiguin presents en el desenvolupament dels nens i les nenes.

Més info: https://campsite.bio/petitspaupi